(+30) 2 231 231 700

Ηλεκτρονική σήμανση ζώων

Ηλεκτρονική σήμανση ζώων

 

Η AGROMARKET διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά μέσων για την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων. Εκτός από τα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ ηλεκτρονικά ενώτια αιγοπροβάτων και στομαχικούς βώλους (μεγέθους 20, 50 και 70 γραμμαρίων), περιλαμβάνει και πλήρη γκάμα σκάνερ ανάγνωσης (επίσης εγκεκριμένων).

Όλα τα μέσα ηλεκτρονικής σήμανσης είναι ποιοτικά κατασκευασμένα, από την πρωτοπόρο ελβετική εταιρία DATAMARS, έχει επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τους μετά την κωδικοποίησή τους από την AGROMARKET και έχουν εγγύηση για όλη την διάρκεια ζωής των παραγωγικών ζώων.

Διαθέτουμε επίσης τα πιο ποιοτικά συμβατικά ενώτια της ελληνικής αγοράς, κατασκευασμένα από την DATAMARS και τυπωμένα στις εγκαταστάσεις μας, με πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα laser εκτύπωσης και συσκευασίας.  Προσφέρουμε την σιγουριά ότι θα παραλάβετε ακριβώς  τα μέσα σήμανσης που γράφει η παραγγελία σας, ότι θα λειτουργούν άψογα και ότι θα είναι μέσα σε ατομικό σακουλάκι για κάθε ζώο, ώστε να αποφεύγονται τα λάθη κατά την τοποθέτηση

Μπορούμε και προσφέρουμε τεχνικές λύσεις και εκπαίδευση σε κάθε ανάγκη εφαρμογής συμβατικής και ηλεκτρονικής σήμανσης ζώων (παραγωγικών ή κατοικίδιων), με ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης.