(+30) 2 231 231 700

Ηλεκτρονική σήμανση ζώων

Ηλεκτρονική σήμανση ζώων

 

Η AGROMARKET διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά μέσων για την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων. Εκτός από τα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ ηλεκτρονικά ενώτια αιγοπροβάτων και στομαχικούς βώλους (μεγέθους 20, 50 και 70 γραμμαρίων), περιλαμβάνει και πλήρη γκάμα σκάνερ ανάγνωσης (επίσης εγκεκριμένων).

Όλα τα μέσα ηλεκτρονικής σήμανσης είναι ποιοτικά κατασκευασμένα, από την DATAMARS, έχει επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τους μετά την κωδικοποίησή τους, από την AGROMARKET και έχουν εγγυημένη λειτουργία για όλη την διάρκεια ζωής των παραγωγικών ζώων.

Τα μέσα σήμανσης της AGROMARKET έχουν σκοπό την ταυτοποίηση των παραγωγικών ζώων και την διευκόλυνση των κτηνοτρόφων στην εργασία τους. Για τον λόγο αυτό, εκτός από την ποιοτική κατασκευή και τον έλεγχο της σωστής λειτουργία τους που γίνεται πριν την αποστολή τους, συσκευάζονται σε ξεχωριστό σακουλάκι για κάθε ζώο, ώστε να αποφεύγονται τα λάθη κατά την τοποθέτησή τους.

Μπορούμε και προσφέρουμε τεχνικές λύσεις και εκπαίδευση σε κάθε ανάγκη εφαρμογής ηλεκτρονικής σήμανσης ζώων (παραγωγικών ή κατοικίδιων), με ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης.